Loading Events
  • This event has passed.
Banner for Future Fashion event in Herning on 31th october

Fashion in the future – Herning

Vi inviterer til et inspirerende morgenseminar i Herning, hvor sætter fokus på, hvordan branchen kan blive beredt på fremtiden.

Program

8.00-8.30 – Morgenmad og registrering

8.30-8.40 – Velkomst

8.40-9.25 – Strategiske Vækstplaner: Inge Kindberg

9.25-10.20 – Strategisk Forandringsledelse: Maria Sennels

10.20-11.30 – Speed dating med Fremtidige IT-løsninger: Delogue, Traede, Agidon, SUMOstudio og GoFact

Der er begrænset antal pladser. Derfor max. 2 deltagere per virksomhed.

Details

Start End Cost Category
October 31, 2017 8:00am October 31, 2017 11:30am Free

Birk Centerpark 38
Herning, 7400 Denmark
+ Google Map
Website:
Tickets are not available as this event has passed.

Om arrangøren

Delogue integrerer kommunikation, produktdata og projektstyring til én fælles platform, som deles mellem virksomhed og leverandør.

Delogue skaber overblik, videndeling og ressourceoptimering, der kan give virksomheden overskud til udvikling frem for brandslukning.

Om arrangøren

Traede giver brands mulighed for, at organisere og styre deres B2B salg, og skabe forbindelse til agenter, distributører og kunder verden over.

Traede integrerer til dit økonomi og regnskabs, bl.a. Microsoft Dynamics NAV, og dette giver fuld synergi mellem Traede og din virksomheds lager og økonomi.

Om arrangøren

I SUMOstudios 16 år lange historie har vi primært vækstet ud fra eksisterende kunder, der har henvist nye kunder. Vi tilstræber at have lutter tilfredse kunder, som får præcis det produkt og den service, de har brug for, uanset om det er en opstarts brand eller et internationalt modemærke såsom Munthe, SAND og WoodWood. SUMOshop-systemet…

Om arrangøren

IT konsulentvirksomheden Agidon blev etableret i 1994 og har lige fra starten været Microsoft Partner med fokus på Microsoft Dynamics NAV.

Agidon har fokus på de gevinster, der kan opnås ved ordentlig implementering af Microsoft Dynamics NAV. Agidon udvikler standardiserede branche- og tillægsløsninger i produktserien Naddon, hvor flere produkter har opnået det eftertragtede stempel “Certified for Microsoft Dynamics NAV”.

Om arrangøren

IT tjenesten GoFact bygger datamæssig bro mellem uafhængige leverandører og butikker, og optimerer derigennem samarbejdet. Herudover skaber GoFact salgsoptimering og optimal udnyttelse af varelagre for butikskæder. Alt sammen pakket ind i en nem forståelig og anvendelig online platform.

GoFact skaber dagligt overblik over salgstrends og lagre på tværs af butikker, og giver konkrete og automatiske forslag til fokus på high og low performance varer. Herudover bygges GoFact på gennemtænkte processer, som kommer til udtryk gennem hurtige actions, forbedret gennemsalg og mindre nedskrivning.

Inge Kindberg
  • SpeakerInge Kindberg
  • Follow
Maria Sennels
Niklas Joensen
Rikke Biehl
Henning Hausted
Morten Atke Nüchel
Jørgen Jensen

Tilmeld dig i dag

Få inspiration til fremtidig vækst