Om Agidon

Agidon

IT konsulentvirksomheden Agidon blev etableret i 1994 og har lige fra starten været Microsoft Partner med fokus på Microsoft Dynamics NAV.

Agidon har fokus på de gevinster, der kan opnås ved ordentlig implementering af Microsoft Dynamics NAV. Agidon udvikler standardiserede branche- og tillægsløsninger i produktserien Naddon, hvor flere produkter har opnået det eftertragtede stempel “Certified for Microsoft Dynamics NAV”.

Agidon har et løbende uddannelses- og opkvalificeringsprogram, således at vore udviklere og konsulenter altid er certificerede i de nyeste teknologier. Dette giver brugeren mulighed for at opnå kvalificeret rådgivning og sparring omkring optimeringsprocesser i virksomhedens daglige drift.

Med Microsoft Dynamics NAV som virksomhedens centralnervesystem, er vi specialister i at opnå effektiviseringer ved integration via de kendte standardteknologier, og her udnytter vi samspillet mellem den nyeste teknologi fra Microsoft Dynamics NAV, Web Services og SharePoint.

Hosting og udleje: Som specialist i Microsoft Dynamics NAV, hoster Agidon Microsoft Dynamics NAV både som indkøbte eller lejede licenser, således at disse drives og vedligeholdes på en effektiv og kvalitativ måde. Generelle løsninger udbydes som ”Plug and Work” via www.agidononline.dk.

Naddon løsninger: Agidon udvikler produktserien Naddon, der leveres gennem Microsoft Dynamics Partner netværket.