Om Traede

Traede

Traede giver brands mulighed for, at organisere og styre deres B2B salg, og skabe forbindelse til agenter, distributører og kunder verden over.

Traede er en business-to- business salgsløsning som giver brands en nem ordrehåndtering, en B2B webshop og gør det muligt at holde styr på produkter, kunder, ordrer og fakturaer. Traede integrerer til dit økonomi og regnskabs, bl.a. Microsoft Dynamics NAV, og dette giver fuld synergi mellem Traede og din virksomheds lager og økonomi.

Når en ordre er lagt i Traede, bliver den automatisk sendt direkte til økonomisystemet. Ordren vil derfor både kunne ses i Traede og økonomisystemet. På den måde vil lageret altid stemme overens og være opdateret begge steder. Du kan nemt tilkoble salgsagenter med Traede’s BTA modul, som gør det nemt for agenter selv at oprette kunder og lægge ordrer. Derudover kan du automatisk tage imod ordrer fra dine kunder verden over som selv lægger ordrer i din B2B webshop 24/7.

Traede henvender sig typisk til brands og distributører med mellem 50 – 1000 forhandlere i Danmark og internationalt, som har brug for et professionelt salgssystem. Traede er bygget, som et meget visuelt værktøj og med enkelthed for øje – også for den ikke så it-kyndige. Når du køber Traede får du hjælp til at sætte hele systemet op, og der følger gratis support med.

Traede bruges dagligt af mange tusinde brugere i mere end 60 lande.